prachtige bouwkavels in Sittard

In het gebied tussen de Leyenbroekerweg, de Vijverweg en de Andreasommegang liggen de bouwkavels. De kavels verschillen in omvang en prijs. Voor een prijsopgave per losse bouwkavel kunt u contact met ons opnemen.

Kavel Huis nr. Kad. nr. G Opp. (lev. akte) VON met
concept bouwplan
Status
A8 - - - - VERKOCHT
A9 - - - - VERKOCHT
A10 - - - - VERKOCHT
A11 63 3038 677 m² op aanvraag Beschikbaar
A13 - - - - VERKOCHT
A16 73 3028 614 m² op aanvraag Beschikbaar
A17 52 3029 457 m² op aanvraag Beschikbaar
A20 - - - - VERKOCHT
A21 - - - - VERKOCHT
A22 - - - - VERKOCHT
C12
- - - - VERKOCHT

* Wij verlenen eerste en tweede opties om u de gelegenheid te geven nader onderzoek te doen naar de haalbaarheid van uw droomwoning. Mocht er tussentijds een tweede gegadigde zich aandienen dan krijgt deze een tweede optie die in volgorde op de tweede plaats komt. Kan er een tweede partij direct en onvoorwaardelijk kopen dan krijgt de optant 5 werkdagen na melding hiervan de tijd om een definitief besluit tot aankoop te nemen. Maakt optant hier geen gebruik van dan vervalt de optie.

Voor diverse kavels is een ontwerp gemaakt door gerenommeerde architecten. Ook is algehele bouwbegeleiding mogelijk. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen. Tevens zijn een aantal kavels reeds verkocht en zijn de woningen inmiddels gereed. De foto’s van deze woningen vindt u bij het plan.

Alle gegadigde hebben de mogelijkheid tot een vrijblijvend gesprek met de architect waarbij thema’s besproken worden zoals; architectuur, duurzaamheid, bouwmethodes, investering, enz.

Impressies bouwkavel 16

Klik op onderstaande afbeelding voor een grotere versie.

Impressies bouwkavel 17

Klik op onderstaande afbeelding voor een grotere versie.
Klik hier voor 7 verschillende indelingen van kavel 16.

Impressies bouwkavel 21 - reeds verkocht

Klik op onderstaande afbeelding voor een grotere versie.